“Je hebt hier écht invloed 

op hoe cliënten die laatste,

zo belangrijke, fase van

hun leven ervaren.”

 

                                      

 

 

 

 


Ondersteunende diensten

Hou jij ervan om collega’s te ondersteunen? Zoek je een leuke baan in een vooruitstrevende organisatie? Hou deze website van Zorgcentra De Betuwe in de gaten. Regelmatig zijn er vacatures.


Bij Zorgcentra De Betuwe kun je laten zien waar je goed in bent. Jouw expertise wordt gewaardeerd! Je biedt ondersteuning aan de zorgteams bij alles waar ze behoefte aan hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van financiën, cliëntenadministratie, communicatie, personeelszaken en planning. Dankzij jou kunnen zij zorg verlenen.

Jouw team
Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor de ondersteuning die je biedt. Je hebt geen last van managers, want die werken er bij ons niet meer. Je werkt in je eigen team. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk:  ‘wie het weet, mag het zeggen’.  En wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden.

TitelLocatieTeam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------