Adviseur Huisvesting & Facilitair 

Zorgcentra De Betuwe zoekt een: Adviseur Huisvesting & Facilitair, 36 uur per week

De ouderenzorgsector en onze organisatie zijn volop in beweging. Dat brengt veel uitdagingen met zich mee, juist ook op het gebied van huisvesting en facilitair. Help jij mee? Wij zijn namelijk op zoek naar adviseur huisvesting en facilitair.

Zie jij het voor je: werken in een zorgorganisatie waar maatwerk centraal staat? Waar je niet volgens het boekje werkt, maar op basis van jouw ervaring, kennis en kunde! Wij werken namelijk op Rijnlandse wijze. Dat houdt in dat het eigenaarschap van de zorg ligt bij de collega’s die erover gaan, zij zijn ervan. We vertrouwen en waarderen het vakmanschap van al onze collega’s. Bij Zorgcentra De Betuwe (gevestigd in regio Tiel, Culemborg, Buren en Neder-Betuwe) mag de collega die het weet beslissen en niet per se de baas. En die collega kun jij worden!

Wat ga je doen als adviseur huisvesting & facilitair?

Als specialist op het gebied van Hard Services ben je binnen het facilitaire team verantwoordelijk voor:

 1. het beheer, vervanging en onderhoud van de fysieke en technische infrastructuur van onze eigen drie gebouwen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de andere harde facilitaire diensten, zoals diverse elektriciteit en werkbouwkundige contracten.
 2. het onderhouden van de relaties met de woningcorporaties en leveranciers. Want naast eigen gebouwen, huren we ook panden van woningcorporaties. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van contracten en het waarborgen van de naleving van veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. En je ondersteunt bij het uitvoeren van diverse huisvestingsprojecten op locaties.

Als adviseur op het gebied van hard services heb je een centrale rol binnen onze organisatie. Deze rol is nog in ontwikkeling. Jij draagt bij aan deze ontwikkeling. We willen ons graag verder professionaliseren op het gebied van continuïteit, borging, duurzaamheid en geldige wet- en regelgeving van onze hard services. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er concrete en haalbare plannen liggen om onze ambities te realiseren. Hierbij hou je de interne belangen in de gaten en neem je de verschillende interne en externe stakeholders vroegtijdig mee. Je bent resultaatgericht; door slim te organiseren en mensen te betrekken zorg je dat dingen écht gebeuren!

In welk team kom je terecht?

Team facilitair bestaat uit een collega adviseur facilitaire zaken, adviseur ICT, een facilitair meldpunt en een technische dienst.

Wat maakt het leuk om bij ons te werken?

Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor het werk dat je doet. Managers zijn er niet binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk: ‘wie het weet, mag het zeggen’. Initiatief, creativiteit en eigen invulling worden gewaardeerd! Dat maakt dat je veel vrijheid hebt om je werk vorm te geven. En wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden.

Zie jij kansen liggen? Je hebt alle vrijheid om uitdagingen te signaleren, oplossingen te bedenken en zelfstandig te rapporteren aan je team.

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk zijn er een paar dingen die we belangrijk vinden. Maar we vinden het ook leuk om van jou te horen waarom jij in deze functie past. Je beschikt vast over eigenschappen en vaardigheden waar wij van kunnen leren.

 • Je hebt een hbo-opleiding op het gebied van facility management;
 • je hebt ervaring met het vormgeven van visie en strategie op gebied van facilitaire dienstverlening;
 • je hebt ervaring in relatie management met interne en externe stakeholders;
 • Kenmerkend aan jou is dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel,  relativeringsvermogen en een flexibele instelling hebt. Je bent enthousiast, initiatiefrijk en ondernemend en weet hoe je coachend leiderschap toont.

Wat krijg je van ons?

 • Jouw salaris is conform de CAO VVT. Voor deze functie ligt dat tussen de € 3.500,98 en € 5196,92 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60);
 • Het salaris van medewerkers in de CAO VVT wordt in stappen verhoogd: 5% in oktober 2023, 2.5% in maart 2024 en nog eens 2.5% in oktober 2024;
 • Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kunt gebruik maken van extra’s zoals een collectieve verzekeringen, fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Je krijgt een mobiele telefoon en Chromebook, waarmee je op meerdere locaties en vanuit huis kunt werken.

Zie jij het voor je?

Reageer dan uiterlijk 6 oktober 2023 via de knop “solliciteren” onderaan deze vacature. Wil je eerst meer weten? Bel dan met adviseur Facilitair Mark Polder (06–51833552). Je kunt ook mailen naar m.polder@zorgcentradebetuwe.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 41 en 42.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt maar ken je wel iemand? Voel je vrij deze vacature in je netwerk te delen!

Waar kom ik te werken?

Vacaturekenmerken