Open sollicitatie

Heb je interesse om bij ons te werken maar is er momenteel geen vacature voor jouw functie? Denk je dat je goed bij ons past of wil je dat weten? Solliciteer dan via deze open sollicitatie. 

Wat ga je bij ons doen?
Op basis van je wensen en ambities bekijken wij of we een match hebben. We hebben regelmatig vacatures voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Maar ook in de keuken, huishouding of bij team welzijn komen soms plekken vrij.

Verder hebben we soms ook vacatures voor behandelaren, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en artsen. Of wil je liever in de bedrijfsvoering aan de slag? Dan is er wellicht wel een keer plek vrij bij de ondersteunende diensten op gebied van financiën, facilitair, p&o, opleidingen of communicatie.

Heb je andere talenten? Wij horen het graag!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op een van onze negen woonzorglocaties, vijf dagcentra of twee kantoorlocaties in de Betuwe. Of wellicht ligt er een mooie nieuwe werkplek voor jou bij een van onze drie thuiszorgteams. Klik hier om te zien waar onze vestigingen zijn en thuiszorgteams werken. 

Wat maakt het leuk om bij ons te werken?

Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor het werk dat je doet. Managers zijn er niet binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk: ‘wie het weet, mag het zeggen’. Initiatief, creativiteit en eigen invulling worden gewaardeerd! Dat maakt dat je veel vrijheid hebt om je werk vorm te geven. En wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden.

Jouw bijdrage

  • Zie jij kansen liggen? Je hebt alle vrijheid om uitdagingen te signaleren, oplossingen te bedenken en zelfstandig te rapporteren aan je team;
  • Bij werken in de zorg horen vaak ook weekend- en avonddiensten. Dat is bij ons niet anders. Maar samen met je team bepaal jij hoe het rooster eruitziet.
  • Heb jij nog ambities? Wil je doorgroeien met een opleiding of in de praktijk? We denken graag met je mee en er zijn meer dan voldoende opleidingsmogelijkheden. Ook wanneer je wilt werken en leren in de zorg bieden wij een bbl-werkplek.

Wat krijg je van ons?

  • Jouw salaris is conform de CAO VVT. Wat dit is, hangt af van je functie en het aantal uur dat je werkt.
  • Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je kunt gebruik maken van extra’s zoals een collectieve verzekeringen, fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting.

Zie jij het voor je?

Reageer dan via de knop “solliciteren” onderaan deze vacature. Wil je meer weten over het werken bij Zorgcentra De Betuwe of de functie? Neem contact op met Claudia Velthuis via 06 - 12 17 68 36 of met Els van Dijke via 06 - 83 21 73 47. Je kunt ook mailen naar werkplezier@zorgcentradebetuwe.nl 

Een referentiecheck van twee referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Toch liever solliciteren op een functie? Bekijk al onze vacatures!
 

Waar kom ik te werken?

Vacaturekenmerken