“Je hebt hier écht invloed 

op hoe cliënten die laatste,

zo belangrijke, fase van

hun leven ervaren.”

 

                                      

 

 

 

 


Flexbureau

Hou je ervan om op verschillende plekken in één organisatie te werken? Zoek je een flexibele baan in een vooruitstrevende organisatie? Vind je het prettig om je eigen tijd in te delen? Kom werken bij het flexbureau van Zorgcentra De Betuwe, Thuiszorg De Betuwe en Behandelcentra De Betuwe.


Wij houden van flexibele medewerkers! Als je bij het flexbureau werkt, werk je op verschillende plekken in de organisatie.  Op elke plek kun je laten zien waar je goed in bent. Ook is het mogelijk om langer op één plek te blijven werken, als het (zorg)team en jij  dat prettig vinden. Jouw expertise wordt in onze organisatie gewaardeerd! Je werkt met ouderen met verschillende achtergronden en mogelijkheden. Je biedt hulp, verzorging of verpleging op een vakkundige en menselijke manier. De cliënt staat voor jou altijd centraal!

Jouw team
Als je bij ons werkt, ben je zelf verantwoordelijk voor de zorg die je biedt. Je hebt geen last van managers, want die werken er bij ons niet meer. Je werkt steeds in verschillende teams. Samen met je collega’s bepaal je wie wat doet. Iedereen is even belangrijk:  ‘wie het weet, mag het zeggen’.  En wil je jezelf ontwikkelen? Zorgcentra De Betuwe biedt veel opleidingsmogelijkheden.

TitelLocatieTeam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------